Well, aku dan kawan2 pegi events kat Amcrop Mall kat Taman Jaya hari ini. Ia sempena jualan amal untuk mangsa keganasan di Gaza. Beli sambil menderma. Melihat kepada situasi di Palestine memang amat menyedihkan. Rejim Zionis memang mengganas!!

Ia dimeriahkan oleh artis2 terkenal. Mereka buat kerja amal ini. Selain menyanyi dan menghiburkan orang ramai mereka juga perlu buat kerja amal. Ramai artis yang hadir yg turut bersama2 menjayakan event ini.


Tak ku sangka dapat bergambar dengan kumplan Sofaz. Memang aku minat dengan kumplan ni.

Kawan sms aku. Dorang cakap Sofaz pun ada datang. Terus aku pun terus mau ikut konon. hahaha. Sebelum ni aku memang selalu kejar2 ni kumpulan Sofaz bah. Mana2 ada show dorang mesti aku tahu tu. Sebab dorang sudah kasi tahu masa dan lokasi show dorang di MySpace dorang. Hari tu dorang show di OneUtama aku ada pegi konon. Then, masa AJL di Bukit Jalil pun aku ada pegi juga. hahaha... Aku juga ada 3 album dorang. untuk pengetahuan...lagu-lagu Sofaz memang best. Mesti kena beli.


Siapa tak kenal Dj Hot.fm yg terkenal, Faizal Ismail

Coni, Mary, mun pun nak juga bergambar ngan Faizal

Hot. Fm memang best. Ramai Dj yang datang kat event ini. Tapi, sempat bergambar dengan Faizal Ismali saja. Well, sebelum ni dengar suara dia di radio saja tapi sekali....tejumpa juga pula. hehehe...aku sempat pesan kepada dia...'Hot.Fm memang best giler'.


Akma memang tinggi lah.

Masa bergambar ngan Akma ni aku malu2 lagi sebab segan bah. Tapi beranikan diri saja. Tu hanger bikin kacau saja. haha




Aku suka dengan gambar ni.


Suami kepada Kak Anita Sarawak. Abg Mahathir.


Dengan Siti Sarah ni.

Dia tak lah tinggi sangat. Aku memang respect dia sebab berjaya bertahan di arena seni tahan air. Vocal dia memang mantap. Semoga berjaya. Sekali kawan2 tengok pic ni dorang cakap ngam la kamu couple. hahaha...Siti Sarah sudah bertunang lah..


yang ni pun artis juga?..hahahahah

Memang pengalaman ini tak kan dilupakan.

Sememangnya peluaang ini tidak harus disia-sia kan. Semoga Gaza akan aman!!

5 Comments:

  1. my name is KARL said...
    i was there td

    kejap je

    juz jumpe abg bad & diddy .. kak fara & her teams hehehe

    yup

    moga GAZA aman!

    kt i.b lagi best...
    azirulgcarl said...
    hehehe.....memang best kan. sesak sangat la tadi. tak cukup oksigen pulak tu.

    tapi mmg best!!


    yes..moga GAZA aman!!!!
    Cherry said...
    hmm... macam berkurun sudah tidak pernah pigi sana.. jalan mo pigi pun sudah lupa...

    hmm.. ini memang tidak related tapi..
    ada kfc tiga tingkat sudah di KM.. hahaha...
    azirulgcarl said...
    haha...chery...bukan selalu bah...seronok juga boh.

    yah...saya sempat lagi makan kfc di KM tu.

    laku betul kfc tu...sebab baru buka..
    AragangTandik said...
    Aik bila pula cherry pigi KM ni....?

Post a Comment



Blog ini tidak mengkhusus dalam bidang tertentu. Penulis bebas menulis apa sahaja dalam blog ini (Blog Rojak). Terima Kasih kerana sudi meluangkan masa.

 

Blogger Template | Created by Adam Every