Buang rasa boring...


Lepas balik dari lunch dari Rumah Universiti tu, kawan ku daus ajak pegi jalan2 kat Sogo. Kawan seorang lagi tunggu di stesen U. Janji jam 2.30pm. Moto daus rosak pulak. Tayar pancit. So, dia dah call makenik tu and dia cakap jam 2pm dia datang. sekali tu, puas tunggu punya tunggu jam 3.15pm dia sampai. waduh...kawan yg seorang kat Stesen U tu dah marah2.

Tayar moto yg pancit tu siap dalam masa 15minit saja. Upah makenik tu rm12. Terus kami bergegas ke stesen U. Jumpa dengan kawan seorang tu mmg dah marah giler sebab tunggu kami sejam lebih. Well, terus naik LRT pegi ke Sogo. Wah...nak pegi redbox mmg mahal time tu sebab dah pukul 5pm. so, pegi kat K-box je lah. hehe..nyanyi 10 lagu saja.

Daus sedang nyanyi...hehehe

Lepas tu kawan pegi beli barang kejap. Looking around then kawan ajak pegi Mid pulak. Okey saja. Masa keluar nak pegi kat KTM stesen Bank Negara tu...rupanya hujan lebat giler dengan kilat sambung menyambung. Ni mungkin ada orang nyanyi sumbang masa kat K-Box tadi..wahahaha...Bank Negara ke Mid Valley cuma Rm1 saja. Dengan pantas kami da kat Mid. hehhe..

Perut dah lapar. Then kami pegi makan kat Jusco. Aku makan nasi lemak ayam. Daus pulak makan nasi lemak daging. Yang bestnya...hidangannya ala-ala tradisonal. Kat bandar susah nak cari mcm ni..wakakaka..

Muka macam semalaman tak makan..hahaha

Dia ni pula begaya pulak... :P

Sambil makan sambil bercerita. Ramai kawan2 kami keja kat Jusco ni. Dorang selalu makan kat sini. Sedap juga lah.

Jam 8.45malam tu kami tengok Cinema: Sifu & Tonga. Filem ni bagi aku best. Tapi tak mau ulas kat sini. So, korang yang tak tengok lagi kenalah menonton. hehehe....sudah habis..balik rumah lah. Tidur.

ok.

1 Comment:

  1. 日月神教-任我行 said...

Post a Comment



Blog ini tidak mengkhusus dalam bidang tertentu. Penulis bebas menulis apa sahaja dalam blog ini (Blog Rojak). Terima Kasih kerana sudi meluangkan masa.

 

Blogger Template | Created by Adam Every