opsss. member2 kat KL nak datang KK lagi. Aku pun join sekali. last year pun pegi kk juga becuti. Paling best coz naik Mas. suka sangat dorang becuti ni ha. Aku sebagai orang kota marudu jarang2 juga jalan2 di KK ni. malah aku rasa aku masih sesat kalau ke KK. hahaha. Stay kat Imprial Internationl Hotel. Selama 3hari kat sini mmg best. Jalan2 kat Suria Sabah, 1Borneo, CP, pasar pelipin dan lain. Aduii... banyak juga member2 aku ni shoping di kk. paling dorang banyak beli tu udang kering, sotong kering, ikan bilis dan lain2. Sebab kat KK mmg sangat2 murah.


Oh.. mcm kejap saja 3hari tu. time untuk pulang. Member2 dorang balik KL duluan dr aku. aku balik minggu berikutnya. Sebab aku balik Kg lagi. hahaha. Masa aku balik ke KL tu mmg pengalaman lah. flight kul 4pm. ada transit kat Labuan lagi 45minit. tapi boleh delay sebab cuaca buruk kat KL. Dr KK-Labuan-KL semuanya mengambil masa yg lama. aku sampai kat KLIA pada kul 11.30mlm. Naik KLIAexpress dan naik teksi ke rumah. huhuhu. penat gilaaa. Next trip to Penang dan Kuala Terengganu. haha

0 Comments:

Post a CommentBlog ini tidak mengkhusus dalam bidang tertentu. Penulis bebas menulis apa sahaja dalam blog ini (Blog Rojak). Terima Kasih kerana sudi meluangkan masa.

 

Blogger Template | Created by Adam Every