Termenung jauh nampak?

lokasi: Kg. Luntuk, Kesagaan, Pitas, Sabah

Termenung jauh nampak?...
eh...mana ada. saja ingin melihat lautan yg luas terbentang lah..boring2 mcm ni la yg ngam sangat mengelamun...hehehehe. lagi pun angin yg segar dan dingin ini sungguh enak...kenapa kalau seseorang mengelamun pasti diganggu oleh orang lain? tak boleh ka dia dibiarkan keseorangan seketika untuk dia mengimbau kenangan lalu.

"orang yg mengelamun selalu rasa indah sangat. tapi orang lain yg melihat seseorang itu mengelamun selalu rasa geli"

tau tak..bukan senang nak mengelamun jauh tau...dalam sebulan kadang2 tak pernah. Mengelamun bila jatuh cinta, gembira, sedih dan sebagainya. haha..tapi dia ni tak jatuh cinta. saja melihat lautan yg indah (seperti dalam gambar diatas) dan mereleasekan tension.

Diigatkan sekali lagi..tak baik kacau orang yg mengelamun jauh. tapi kalau da teruk sangat dia mengelamun tu harus disedarkan.

Selamat mengelamun!!!

2 Comments:

  1. Ajeem said...
    betul tu...ilham juga banyak diperoleh melalui lamunan..tapi kalau lamunan cinta tu memang susah la...kalau melamun menjawat jawatan tinggi pun best jg...hehehee..
    azirulgcarl said...
    teruskan mengelamun yer....:D

Post a Comment



Blog ini tidak mengkhusus dalam bidang tertentu. Penulis bebas menulis apa sahaja dalam blog ini (Blog Rojak). Terima Kasih kerana sudi meluangkan masa.

 

Blogger Template | Created by Adam Every