15-16 Ogos 2009 - Tiara Beach Resort, Port Dickson, N.9

Terciptalah kisah, terbikin lah plan sebelum bulan puasa eloklah pergi bercuti kononnya. Sebab masa bulan puasa mesti da tak ada masa nak pegi mana-mana. Fokus puasa bah. hehe..sesudah lokasi berjaya di target maka target itu harus lah dicapai. betul-betul tercapai. hehe..

Semua sudah di booked. Tinggal pegi saja. Kawan ada kereta dan guna kereta dia lah pegi sana. KL-Tiara Beach Resort cuma 1jam 30 minit. Tu pun sempat lagi sesat. hehe. Tapi akhirnya sampai juga. Memang kagum bila melihat bandar PD yg dibanguni oleh banyak hotel2. wow. kami sempat lagi pegi bandar PD.. pegi makan kfc dan jalan2. lepas tu balik bilik terus mandi kolam. hahaha...



OTW ke Port Dickson


Depan Counter Hotel


Suasana Resort


Tersergam indah.. excited nak mandi.. hehe


Sebelum mandi begambar dulu..


saja posing hahah


Lama sudah tak berenang..huahauhau


Sempat lagi peace konon.. hehe


hai.. ok kah? wakakka


gambar fovret aku ni.. haha


persembahan waktu malam..




dinner time....



Pandangan dr dalam bilik..


Rupanya ada kazen aku yang keja kat sini. kami panggil dia c jos. Sempat lagi aku jumpa dia. hehe.. apa pun next time mau pegi sini lagi kalau ada masa. best bah mandi, tengok persembahan, makan, yg paling penting release tension. ye ke tension ni? wakakaka...

Terasa cepat masa berlalu. macam tak puas lagi. tapi apa boleh buat.. masa memang selalu cemburi pada kami. haha...seperti biasa jam 12.00 tenghari kena check out. semua selesai terus balik KL. babay. see u next time.


1 Comment:

  1. Anonymous said...
    I like use viagra, but this no good in my life, so viagra no good.

Post a Comment



Blog ini tidak mengkhusus dalam bidang tertentu. Penulis bebas menulis apa sahaja dalam blog ini (Blog Rojak). Terima Kasih kerana sudi meluangkan masa.

 

Blogger Template | Created by Adam Every