Jo-Anna Sue Henley Rampas yang terpilih untuk memasuk Top30 peserta Bintang RTM tiba2 mendapat liputan meluas oleh para bloggers di Malaysia. Itulah 'AURA' yang dapat dilihat oleh masyarakat diluar sana. Pakej yang dimiliki oleh Jo-Anna memang mencukupi untuk menjadi seorang selebriti. Jo-Anna berbakat dalam nyanyian dan bertuah kerana dikurniakan rupa yang cantik menawan. Apa tidaknya Jo-Anna adalah pemenang Unduk Ngadau 2007 di Sabah. Bagi masyarakat negeri Sabah Jo-Anna sudah dikenali ramai. Kini, selepas Jo-Anna memasuki Bintang RTM, diharapkan agar Jo-Anna dapat mengembangkan bakat seni semulajadi dalam dirinya. OK.

Profile
Name: JO – ANNA SUE HENLY RAMPAS
Age: 20
Date of Birth: 24 MAC 1989
Address: KOTA KINABALU, SABAH
Height / Weight : 168 cm / 53kg
Religion / Race : CHRISTIAN / EURASIAN ( BRITISH +DUSUN)
Occupation : COLLAGE STUDENT
Hobby : READING, SINGING, WINDOW SHOPPING, SURF INTERNET
Experience : SIDELINE ARTIST IN PUSAT KEBUDAYAAN NEGERI SABAH

More Info: bintangrtm

4 Comments:

 1. my name is KARL said...
  yg ni sgt2 cantik

  ni baru la ade pakej jd artis

  xmcm esther ke hafiz ke .. haha

  sori
  azirulgcarl said...
  hehe..harap dia ni juara Bintang RTM 2009. Mmg sangat cantik.
  NONG said...
  kalau mau jumpa dengan Jo-anna, datanglah ke Gala Night Runduk Ngadau Kaamatan Daerah Kota Marudu pada 7hb Mei di dewan pekan KM. Kena beli tiket untuk masuk dewan ah..baik bawa team seramai 10 orang dan beli meja RM500 1 meja/RM50 seorang. Ada beberapa artis lain turut hadir.:)
  adzulalmy said...
  cantik ker??buta ka?

Post a CommentBlog ini tidak mengkhusus dalam bidang tertentu. Penulis bebas menulis apa sahaja dalam blog ini (Blog Rojak). Terima Kasih kerana sudi meluangkan masa.

 

Blogger Template | Created by Adam Every