Wah...sy dengan kawan2 pegi bercuti di Genting Highlands. Best. Then, sempat lagi pegi tengok ABPBH di Arena of Stars pulak tu..hehe..














alamak...sy pakai spek mata hitam saja ni begambar. bukan apa bah..silau kena cahaya matahari. ehhe...sekali sekala mau jadi hensem sekejap konon. hehehe

P/s: Percutian 3hari 2malam. :P

2 Comments:

  1. NONG said...
    bestnya ko zirul..
    kalaulah kita ada teberjumpa masa akak d kl masa persidangan UMNO tu,dapat juga ko bawa akak ni round2 kl kan..ini mugupu ja sya di hotel..kekekee.
    azirulgcarl said...
    tu la...ramai juga dr KM tu kan..tepi mcm jalan2 juga akak nong tu sy nampak...hehe..

    cuti2 malaysia...hehehe....

Post a Comment



Blog ini tidak mengkhusus dalam bidang tertentu. Penulis bebas menulis apa sahaja dalam blog ini (Blog Rojak). Terima Kasih kerana sudi meluangkan masa.

 

Blogger Template | Created by Adam Every