Pagi hari jumaat...kepala pening sebab nak tentukan sama ada nak pegi Plaza Alam Sentral or tidak!! hehe...pikir2 punya pikir...jam5.30pm baru dapat aku tentukan. hehe...kontek kawan2 dan dorang pun mau pegi juga. So, aku dan 2 orang kawan pegi ikut ke konsert OIAM di Plaza Alam Sentral! Tengok Live la konon. Perjalanan ke sana mudah saja. Lepas konsert pun senang jer. Naik Teksi! hehe

Ok. Kami sampai kat Alam sentral tu jam7.30malam. Kami sempat makan kejap. Jam 8.30malam tu kami naik ke tingkat 5. Jumpa Esther FC. Then..Tanakwagu bagi kami tiket VIP. hehe..tak sanggka terjumpa c Awang dan Zura masa kat sana. Dorang sokong Tomok. Sebab abang c Zura gitarist kumpulan New Boyz pulak. Then..rupanya2 ada lagi beberapa junior2 UM dtg juga. hehe...
Esther Fc dan Kami duduk sebaris la. Well, memang bersedia sokong Esther. Sampai mau habis suara sudah ni. ehmmm..

Performances pada malam tu mmg meriah. Rata2 semua buat yg terbaik. Musik lagu pun dorang ubah untuk jadikan lagu sendiri. Mmg terpersona la. Btw, Anith seperti yg dijangka oleh semua telah tersingkir!! Cuba lagi lain kali ye.

My ranking:
Esther, Amylea, Rizu, Tomok, Nine, Aweera, Fify, Simon.



Well, memang bangga giler sebab ngam pegi kat plaza alam sentral tu Esther dapat imunity!! Apa lagi kami la yg paling gembira. haha..yg lucu lagi bila dorang nampak wajah ku kat dalam tv tu. Mula lah aku dapat call dan sms..haha..dorang cakap aku minta puji la konon dapat masuk di Tv...:P

2 Comments:

  1. my name is KARL said...
    haha

    karl x minat esther.. xtaula nape..

    karl minat Tomok & Fify je dis season
    azirulgcarl said...
    tak pe karl..masing2 ada cita rasa kan. Esther dah 2kali dapat imunity tau..hehe..btw, teruskan menyokong OIAM..hehe..

Post a Comment



Blog ini tidak mengkhusus dalam bidang tertentu. Penulis bebas menulis apa sahaja dalam blog ini (Blog Rojak). Terima Kasih kerana sudi meluangkan masa.

 

Blogger Template | Created by Adam Every