Hai. Dah lama tak update Blog. Sebab utama adalah MALAS. Rajin baca blog orang je.hihi.
------------------------------------------------------------------------------------
Sejak dari auditons lagi saya sudah mengikuti American Idol ni. Macam biasa ada suka duka bagi yang menyertainya. Ramai juga yang hebat2. Nanti tu lagu2 dorang popular diseluruh dunia apa lagi of coures sampai ke Malaysia. Heran juga la lagu tak juga la best tapi ramai juga yg minat. Tapi pasaran utk industri hiburan USA mmg luas. Saya yg duduk dipedalaman ni pun dapat juga dengar lagu dorang. Huhu. :P
Selepas Audition yang penuh cabaran inilah dia Top 24 untuk American Idol Season 9.


Girls:
01. Didi Benami - 23 thn, waitress, audition di Los Angeles -
02. Paige Miles – 24 thn
03. Lacey Brown - 23 thn, church event director, audition di Orlando
04. Ashley Rodriguez - 21 thn, college student, audition di Boston
05. Katelyn Epperly - 19 thn, student, audition di Chicago
06. Michelle Delamor - 22 thn, clothing store associate)
07. Katie Stevens - 16 thn, high school student, audition di Boston
08. Haeley Vaughn - 16 thn, high school student)
09. Siobhan Magnus - 19 thn, glassblowing apprentice)
10. Janell Wheeler - 24 thn, sales representative, audition di Orlando
11. Lilly Scott - 20 thn, musician/sandwich maker, auditon di Denver
12. Crystal Bowersox - 23 thn, musician/mom, audition di Boston

Guys:
01. Todrick Hall - 24 thn, actor/playwright, audition di Dallas
02. Tyler Grady - 19 thn, college student, audition di Boston
03. Aaron Kelly - 16 thn, high school student, audition di Orlando
04. John Park - 20 thn, college student, audition di Chicago
05. Andrew Garcia - 23 thn, musician, audition di Los Angeles
06. Lee Dewyze - 23 thn, paint sales clerk, audition di Boston
07. Joe Munoz - 20 thn, unemployed)
08. Tim Urban - 20 thn, college student/musician, audition di Dallas
09. Michael Lynche - 26 thn, personal trainer, audition di Orlando
10. Casey James - 27 thn, musician, auditon di Denver
11. Alex Lambert - 19 thn, singer
12. Jermaine Sellers - 26 thn, church singer, audition di Atlanta






P/s: saya tengok kat 8tv je. Astro kami tak subscribe SWR, HBO etc tu. Pakej paling murah je. heheh

1 Comment:

  1. 日月神教-任我行 said...

Post a Comment



Blog ini tidak mengkhusus dalam bidang tertentu. Penulis bebas menulis apa sahaja dalam blog ini (Blog Rojak). Terima Kasih kerana sudi meluangkan masa.

 

Blogger Template | Created by Adam Every